• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

200 BEBA I HILJADE ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Firma Peruvian Superfoods je prisutna na srpskom tržištu pune tri godine. Rezultati koje smo postigli živeće večno, pre svega u dušama mališana koji su se podigli na našoj Maki i njihovom potomstvu. Znali smo da je Maka super za bebe ali nismo ni sanjali da će se roditi toliko dece zahvaljujući njoj. Kao što bi se bake nekada obradovale dečijim razglednicama sa mora, tako je nama duša puna primajući tolike mailove i poruke pune lepih reči i hvale. Saznajte više o uticaju Make na plodnost klikom na text.

SRPSKOM NARODU OD PACHAMAME

Jedan je bog ili univerzum koji stvara. Ne možete uticati sa takve stvari ali je krajnje korisno prenositi poruke od važnosti. Maku je, po verovanju naroda Inka, stvorila boginja plodnosti zemljišta Pachamama. Nastala je na određenim padinama planine Anda i samo tamo daje maksimalno delotvoran plod. To je početak početka, strogo kontrolisan uzgoj na našoj njivi i idealno geografsko poreklo. Zahvaljujući zdravim temeljima Nuestra Maca se ističe u moru sličnih proizvoda. Stabilna i natprosečna delotvornost Make je ključ našeg uspeha. Pogledajte malu riznicu utisaka zadovoljnmih Nuestra korisnika klikom na text.

Zdravlje dolazi iznutra i svaki pristup lečenju koji se bavi otklanjanjem posledica oboljenja daje kratkoročne rezultate. Zato je Nuestra Maca sinonim za dugovečnost. Lečenje neplodnosti je samo kap u moru benefita naše Make. Imamo hiljade zadovoljnih korisnika sa raznim poremećajima u radu endokrinog sistema, pretežno reproduktivnih i štitne žlezde, pankreasa, prerane andro/menopauze i dr. Taj satni mehanizam, pošto se poremeti, izaziva mnoštvo negativnih posledica iz kojih nastaju razna oboljenja.

100% ženskih korisnika Nuestra make je izjavilo, posle samo mesec dana konzumacije, da imaju više energije, uređen i bezbolan period, zdraviju kožu i kosu, apetit pod kontrolom i kvalitetan san. Nije li dovoljno pokazatelja da naš preparat uređuje rad Vašeg organizma? Preduzmite pravi korak pravovremeno. Detaljnije o uticaju Make na žene pročitajte klikom na text.

90% muških Nuestra korisnika je izjavilo da imaju više snage i energije, pojačan libido i veću količinu sperme, čistiju kožu i lepši ten, bolji fokus i više uspeha na svakom polju. Detaljnije o uticaju Make na muškarce pročitajte klikom na text.

Svi koji su se odlučili da ponude Maku deci sa poremećajima u radu endokrinog sistema su vrlo zadovoljni rezultatima. Maka je sjajna za pravilan razvoj dece.

200 dugo priželjkivane dece je božanstven dar, a saznanje da lekari širom Srbije preporučuju naše proizvode je znak da smo na pravom putu. Hvala onima koji su podelili lepe vesti sa nama, a hvala na poverenju i onima koji nisu.
Poručite svoj prvi proizvod iz serije Nuestra Maca klikom na online prodavnicu ili telefonom 065 513 0000.

Les amo,
El Gringo

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA