• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

ZDRAVI VIRUSE NE OSETE 

Zdrav čovek ne oboleva od korone, onoga ko ima dobar imuni odgovor teško da će moći da savlada virus. Kada kažu "umro je od virusa a bio je zdrav", tu se radi o nečemu drugom. Ili je imao neku bolest, a nije znao, ili je bio zdrav ali je postojala neka greška u imunitetu, Korona virus je praktično proba spremnosti ljudi da se odupru pošastima. Nažalost, pokazalo se da je svega 50% svetske populacije spremno, a to su oni koji su se zarazili a nisu imali simptome bolesti.

U čovekovom organizmu se svakodnevno vrši deoba miliona ćelija, a neke od njih imaju greške. Ukoliko ih imuni sistem ne prepozna i ne ubije - nastaje bolest. Ova rečenica upravo govori o važnosti imunog sistema, o kome se mnogo govori a malo šta čini kako bi se očuvao, jer čovek bude svestan da on postoji tek onda kada imuni odgovor počne da slabi.

Dakle, ako neko ima dobar imuni sistem, teško da će ga virus ili druga bolest savladati, jer se takav čovek neće uopšte razboleti. Samo jednom pogrešnom deobom ćelije nastaju maligna oboljenja, mnogo ozbiljnije bolesti od virusa. Virus je samo imunološki ispit. Oni za koje se misli da su zdravi, a naprasno završe u bolnici od ozbiljne bolesti zapravo su "zdravi" tako što pre nisu utvrdili da su bolesni. Poremećaj u pozadini je mnogo veći nego što se to vidi na prvi pogled. Greška je u tome što su lekari navikli da postavljaju dijagnozu na osnovu kliničke slike, da li pacijent kašlje ili ima zapaljenje grla, pluća. Ako neko ima, recimo, povišen pritisak, onda se leči lekom za pritisak, a niko ne postavlja pitanje zašto neko ima povišen pritisak.

U modernom svetu u porastu su autoimune bolesti, maligna oboljenja, dijabetes, neplodnost, poremećaji u radu štitne žlezde, gojaznost, hipertenzija i dr. Da je zapravo iza zdrave fasade izostajao dobar imuni odgovor, objašnjava prečesto kopirana fraza: "otišao-la je nakon kratke i teške bolesti." Da je neko na vreme radio na imunitetu, on se ne bi ni razboleo, a kada neko zapadne u teško stanje, taj proces je vrlo komplikovano zaustaviti. Imunitet prethodi događajima, mora se raditi na njemu pre nego što bude kasno, jer kada se sistem raspadne, najčešće nam preostaju vrlo ograničene opcije. 

QUECHUA NE OBOLEVAJU NI OD ČEGA

Preventivna konzumacija peruanske Make, Mačije kandže i Tokoša dokazano predupređuje ceo spektar modernih oboljenja. To je očito s obzirom na njihovo apsolutno odsustvo u populaciji Anda, najbrojnijem peruanskom plemenu Quechua, gde se ovi proizvodi tradicionalno konzumiraju tokom više hiljada godina. Obilat unos peruanske make (adaptogen), camu camu (prirodan izvor vitamina C), mačije kandže (imunoregulator) i tokoša (prirodan antibiotik) čini njihov imuni sistem neprobojnim. Evropski korisnici proizvoda Nuestra Maca retko obolevaju od virusa ili gripe. Zašto je to tako? Odgovor je jednostavan. Maka čarobno deluje na rad endokrinog, imunog i metaboličkog sistema. Homeostaza (zdravstvena besprekornost) je stanje organizma u kojem sva tri sistema funkcionišu dobro i nije je lako održavati u stresnim uslovima, u kojima živimo. Korisnici proizvoda Nuestra Willkakkora i Nuestro Tokosh nemaju problema sa imunitetom jer ova dva preparata u paru doprinose snažnom imunom odgovoru. Krajnje je vreme da se čovek pozabavi ovim pitanjima. Potražite ove preparate u našoj Online prodavnici.

Que seamos resistentes,
El Gringo

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA