• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

CRVENA MAKA I POLICISTIČNI JAJNICI/ENDOMETRIOZA/MIOMI

Sindrom policističnih jajnika (PCOS), endometrioza i miomi su česti hormonalni poremećaji koji se javljaju kod žena u periodu između puberteta i menopauze. Činjenica je da ovi poremećaji utiču na to da imamo sve manje beba. Dobra vest je da uz adekvatan preparat može doći do osetnog poboljšanja ovih stanja, a to je crvena Nuestra Maka.

Crvena Nuestra Maka sadrži nezabeleženo visok nivo makaena i makamida, čudotvornih alkaloida koji krajnje pozitivno utiču na uravnoteženost lučenja svih hormona u celosti, i kao takva se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), endometrioze i mioma. Reakcije korisnika su sjajne i mišljenja sam da se više nego isplati uvrstiti je u ishranu, ne samo kao oruđe u borbi protiv ovih poremećaja nego prevencije radi.

ZAŠTO SE JAVLJAJU POLICISTIČNI JAJNICI?

Medicina se slaže oko toga da dva faktora imaju značajnu ulogu u pojavi PCOS, a to su: loše životne navike i nasledni faktori. Veliki broj žena koji ima sindrom policističnih jajnika ima i insulinsku rezistenciju. Lekari će prepisati hormonsku terapiju radi ublažavanja posledica poremećaja jer medicina se ne bavi uzrocima, a da li će ta terapija pomoći ili izazvati nove hormonske poremećaje tj. odmoći, garancije nema. Crvena Nuestra Maka deluje na svaki hormonski poremećaj iz korena, uredjujući rad hipotalamusno-hipofizne osovine, odakle kreće detaljno programiranje rada svih žlezda našeg tela.

Ubeđen sam da je pored prevelikog stresa i odsustva aktivnosti, loša ishrana izvor svih poremećaja modernog doba. Dobro znamo šta valja jesti ali iz ishrane bi trebalo značajno da smanjite unos prostih ugljenih hidrata, šećera, crvenog mesa, belog hleba, peciva, kvasca, testenina od belog brašna, i potpuno izbacite margarin, prženo, svu industrijski prerađenu hranu. Dovoljno kvalitetnog sna je ključno za vaše celokupno zdravlje. Policistični jajnici, a i čitav organizam ne voli stres. Učite kako da budete otporni na stresne situacije i uticaje.

Najbolja podrška zdravoj ishrani je vežbanje. Ukoliko želite da rešite neki od ovih zdravstvenih problema, vrlo je bitno da pored ishrane, pronađete adekvatnu fizičku aktivnost. Aktivnost, pozitivan životni stil, način ishrane, crvena Nuestra Maka i preporuke nutricioniste će vam pomoći da prevaziđete neprijatna iskustva kao što su sterilitet, PCOS, PMS, endometrioza i miomi.

Crvena Nuestra Maka reguliše menstrualne cikluse, promoviše ovulaciju, pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj, smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći, snižava insulin i glukozu, snižava holesterol, umanjuje anksioznost, rešava problem mioma na meterici, rešava problem nervoze, prekomerne težine, smanjuje potrebe za određenim namirnicama, rešava hormonske poremećaje potpuno prirodnim putem. Više o njenom uticaju na neplodnost pročitajte klikom na text. Možete je poručiti putem naše Online prodavnice ili pozivom na broj 065 513 0000.

Que haya mas bebes,
El Gringo 

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA