• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com


BENEFITI PERUANSKE MAKE KOD MUŠKARACA

Pokušaću što vernije da Vam prenesem lična iskustva vezana za konzumaciju i dejstvo peruanske Make na muškarce. Usled osetnih padova u lučenju testosterona kod muškaraca (kako sa rođenjem prvog deteta, tako sa godinama starosti), osetnog pada lučenja hormona rasta početkom 30-ih i 40-ih, proces starenja muškarca se oslikava sve izraženije.

maca-gelatinizada

Moj lični stav je da je vrlo dobro započeti dan sa 5 grama ekstrakta crne Nuestra Make, a da evt. tokom popodneva, pred trening, povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost, valja uneti još 5 grama. Dok sam u Peruu, koristim od 20-50 grama crne make dnevno, u zavisnosti od nadmorske visine na kojoj se nalazim. Više od 20 grama crne Make je neophodno konzumirati kada je čovek aktivan na visini od preko 4000m, kako bi se nadoknadio manjak kiseonika i održala dobra kondicija organizma.

Često me ljudi pitaju da li je potrebno prekidati konzumaciju Make i da li je naša preporučena doza previsoka ili možda, preniska. Moj savet bi bio uvrstiti je u redovnu ishranu. Treba znati da se ona visoko u Andima konzumira tokom celog života, baš kao i krompir. Makaeni (ključni alkaloidi) iz ploda make ostvariju svoje dejstvo tokom 24 sata. Dakle, ona nema akumulaciona svojstva. Dakle, preporučena doza od 5 grama Nuestra Make je minimalna da bi muškarac osetio njenu blagodet.

Konzumirajući proizvod Ekstrakt Crna Nuestra Maca osećam se dosta mlađe. Moj libido je na nivou puberteta, a kvalitet reproduktivnog materijala takav, da sam začeo treće dete, sa nepune 44 godine, iz samo jednog pokušaja (za prethodno začeće bilo je potrebno duže od godinu dana). Neuporedivo bolji kvalitet, kvantitet i gustina semene tečnosti su jasno uočljivi nakon samo nedelju dana konzumacije naše crne make.

Kako ćete osetiti da Maka zaista pomaže? 

Zdrav muškarac je onaj čiji testisi funkcionišu optimalno. Pošto osetite da Vam je libido pojačan, a količina i gustina semene tečnosti zapanjujuća, trebalo bi da razumete da Vam je nivo testosterona savršeno uravnotežen! U manjku ovog hormona, a kod žena estrogena, je ključ ne samo reprodukcije u smislu potomstva, nego i regeneracije svake ćelije Vašeg organizma, a time i sve ukupnog zdravlja muškarca i žene!

Na trening idem pun elana, a nivo snage i izdržljivosti tokom ekstremne aktivnosti je na zavidnom nivou. Kvalitet mišićne mase, kože i kose uz Maku je neuporediv. Tokom proteklih 10 godina, kako je konzumiram, nisam varirao u delu kilaže koja je sačinjena od masnoća, što je redovno bio slučaj kada bih izostajao sa treninga na neko vreme. Potrebu za visokokaloričnom hranom više nemam, pre odbojnost! Apetit je pod potpunom kontrolom, jedem tačno koliko mi organizam traži. Crna Maka budi telesnu inteligenciju. Drugim rečima, organizam počinje da nam šalje signale ukoliko mu je nešto potrebno ili ako je suvišno!

Osećam da se metabolički procesi u mojem telu odvijaju pravilnije i brže. Dok konzumiram ekstrakt crne Make imam redovnu stolicu na svakih 12 sati, a u protivnom je to na 24h. Padovi u duhovnom smislu su daleka prošlost. Misli su mi čiste, nivo pažnje odličan, a kreativnost na visokom nivou. Kada radim u pozne sate, šolja Nuestra Maca je moj verni prijatelj. Činjenica je da se uz Maku dosta lakše i brže završava fakultet, a na poslu i generalno u životu, postižu bolji rezultati.

Najveći benefit koji mi je dala je neprikosnoven kvalitet sna. Od kada je koristim, spavam tačno 8 sati i uvek ustajem savršeno odmoran, a to je ključ zdravog života. Ranije sam spavao duže, nemirno i neretko sam ustajao umoran. Popodnevna dremka je prošlost, organizam je više ne traži. Imunitet je toliko stabilan da tokom 6 godina nisam osetio ni najmanju prehladu. Nivo holesterola i triglicerida u krvi je savršen. Uz nju sam ostavio vrlo visoku dozu toksičnog leka za holesterol, koji mi je bio prepisan doživotno.

Iskustva muškaraca i žena se lako mogu porediti. Zamenite testosteron estrogenom, andropauzu menopauzom i dr. Dakle, benefiti peruanske Make su u velikoj meri slični kod oba pola jer ona ostvaruje svoje dejstvo preko Hipofize, koju svi imamo. Proizvodi Nuestra Maca su neprikosnoveni i sa sigurnošću tvrdim da su jedini takvog sastava i kvaliteta na svetu.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA DAJE


Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA