• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com


ODGOVORAN NAČIN UPOTREBE 

Atomizovani Ekstrakt Make u prahu bi trebalo da se uzima nakon doručka u dnevnoj dozi od 5 grama, što znači jednu kesicu. Osobe koje prvi put piju Maku, ne bi trebalo da prevaziđu dnevnu dozu od pola kesice tokom prve dve nedelje upotrebe, nakon čega se može preći na preporučenu dozu. Prema potrebi preporučena doza se sme pojačati na dve kesice dnevno (na svakih 12h). Konzumira se uz bilo koju terapiju, kao i tokom menstrualnog perioda. Potpuno je bezopasna namirnica, u meri u kojoj je u Peruu konzumacija krompira ili batata neškodljiva.

Nuestra Maca je sjajnog ukusa! Idealno je konzumirati je rastvorenu u smutiju, šejku, mleku, soku, ili vodi. Neophodno je promešati tečnost 1 minut ili kratko blendirati kako bi se prah rastvorio, potom popiti sadržaj od 1-2dl pripremljenog napitka nakon doručka, pred trening, učenje ili bilo koju povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost.

Ako se radi o želji za začećem, konzumirajte dve kesice Nuestra Make dnevno, od čega jednu uz doručak i drugu 1 čas pred sam odnos ili predveče.

Recepti: Na prvom mestu je banana kao dodatak smutiju od make, a na drugom kakao u prahu. Probajte! Pored kesice Nuestra Maca tradicionalni Quechua Smuti sardži kašiku meda, kašiku rogača u prahu, pola banane, jedno živo belance, 1 dl mleka i 1dl vode. Kod proteinskog ili drugog šejka birajte ukus čokolade ili keksa. U smutiju od breskve, kajsije, citrusnog ili šumskog voća odlično se stapaju ukusi. Mleveni lan ili ch i Maka čine funkcionalan spoj, naš je savet. Bez blendiranja, teže se restvara u jogurtu ili gustoj tečnosti, a lakše u tečnosti sobne temperature.

Kod obolenja ili određenog poremećaja, svakodnevan i povišen unos će dati bolji rezultat. Ekstrahovana peruanska Maka je vrlo skupa, te bi kapsule koje zaista sadrže njen ekstrakt bile preskupe za naše tržište. Treba biti oprezan sa kapsulama ili tabletama kojih je neophodno piti od 15 do 25 dnevno, u zavisnosti od sirovosti make od koje su sačinjene. Kapsula ili tableta sadrži do 300mg aktivnog sastojka od make, te pakovanje od 60 kapsula ne sadrži više od 20 grama make. Prosečan Peruanac dnevno konzumira od 10 do 20 grama Make, razmislite o tome.

Peruanska Maka nema sporednih efekata, ni saznanja o interakcijama sa bilo kojim lekom. Apsolutno je neškodljiva namirnica što je potvrdio i Farmaceutski fakultet u Novom Sadu, svojim Mišljenjem pod registarskim brojem 383-249-9, dana 14.03.2016. godine. Preuzmite ga klikom na tekst.


MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA DAJE


Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA