Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Pasuchaca - peruanska Pasučaka

1860.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PASUČAKA je autohtona peruanska biljka koja raste visoko u Andima, na nadmorskoj visini od 3500m. Viševekovna tradicija lečenja ovom svojstvenom kulturom sačuvana je među lokalnim vračevima. Njena namena pretežno je vezivana za pročišćavanje krvi od raznih toksina, infekcija i sepse. Prema skorijim istraživanjima, sprovedenim na Univerzitetu u Tokiju u Japanu, inhibitorni uticaj Pasuchaca na aktivnost glikozida doprinosi odloženom varenju ugljenih hidrata, što je sjajna vest za dijabetičare. Sličan rezultat bilo je moguće postići isključivo lekovima. Više o Pasučaki saznajte klikom na text.

SASTAV: Suvi ekstrakt biljke pasučaka (Geranium delsianum Knuth) 77,29g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj ektrakta 400mg po kapsuli.

NAMENA: 
Kao odličan hipoglikemik (redukuje nivo glukoze u krvi), sjajna je u borbi sa dijabetesom tipa I i II. Hipoglikemijski efekat ostvaruje kao blokator alfa-glukozidaze, čime odlaže absorpciju ugljenih hidrata i na taj način smanjuje nivo glukoze u krvi. Kao antidijabetik stimuliše lučenje insulina u pankreasu, koči glikogenezu (obično je pojačana kod dijabetičara) i pospešuje funkciju insulinskih receptora. Potred toga, povećava perifernu iskorišćenost glukoze. Drugim rečima, pospešuje iskorišćenost glukoze u mišićima.

NAČIN UPOTREBE: 3x1 kapsula dnevno, neposredno pred glavne obroke. Piti sa vodom. 

PREPORUKA: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci zbog nedovoljno istraženosti. Kraću pauzu poželjno je napraviti nakon tri meseca terapije.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić. 
Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak peruanskog plemena Quechua, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

PORUČITE ONLINE bočicu Nuestra Pasuchaca od 60 kapsula, ekstrakta pasučake posebnog kvaliteta i delotvornosti. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:
Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pozećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS!
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, jedan, po izboru, dobijate GRATIS !
Poštarina za EU, BiH, Makedoniju i Crnu Goru iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA