Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestro Tokosh - Fermentisani krompir 60 kapsula

2190.00 Din 1750.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

TOKOŠ je vekovni peruanski prehrambeni proizvod, antibiotskog i probiotskog svojstva, dobijen tehnikom konzervacije belog krompira u planinskoj izvorskoj vodi. Ima sjajna nutritivna i terapeutska svojstva. Nastao je u vreme civilizacije Inka kao rezultat bakterijske fermentacije krompirove celuloze. 

SASTAV: Fini prah tokoša, fermentisani beli krompir u prahu (Solanum tuberosum) 74,07g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj tokoša je 400mg po kapsuli.

NAMENA: Podiže imunitet, efikasno pomaže u borbi sa gastrointestinalnim, urinarnim i kožnim infekcijama. Aktivno štiti želudačnu sluzokožu te opravdano nosi epitet leka za gastritis. Tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana. Pre svega, sjajan je probiotik i
karakteristika njegovog efekta je da omogućuje da se hranjive materije koje unosimo nađu u jednostavnijim frakcijama, koje se lakše asimiliraju. Saznajte više o primeni i delotvornosti Tokoša klikom na text.

NAČIN UPOTREBE: 2x1 kapsula dnevno kao probiotik. U slučaju ozbiljnije infekcije 2x2 kapsule dnevno. Neophodno je da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom.

PREPORUKA: Ne preporučuje se trudnicama. Kraću pauzu poželjno je napraviti nakon tri meseca terapije. 

Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvod Nuestro Tokosh pogledajte klikom na text.
Upis u bazu podataka Ministastva Zdravlja RS za ovaj proizvod pogledajte klikom na text.

Ovaj proizvod je nastao u saradnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.
Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak peruanskog naroda Quechua, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

PORUČITE ONLINE bočicu Nuestro Tocosh od 60 kapsula, prirodnog antibiotika posebnog kvaliteta i delotvornosti, Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 za SRB, za BIH na 066 490 490, a za CG na 068 572 845.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:
Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! 
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, peti, po izboru, dobijate GRATIS ! Dovoljno je navesti u napomenama koji želite gratis.
Za porudžbine u BIH i CG, dostava je po lokalnoj tarifi !
Poštarina za EU iznosi EUR 20,00. 

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA