Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Willkakkora - Koren Mačije kandže 60 kapsula

2090.00 Din 1480.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

MAČIJA KANDŽA je u Amazoniji drevna osnova svakog pristupa lečenju, dok je Svetska Zdravstvena Organizacija kategoriše kao imunoregulator. Od više njenih sorti postoje dve koje imaju blagotvorna svojstva, a jedna se izdvaja po istančanoj lekovitosti, Uncaria tomentosa. Samo iskusan kurandero (vrač) zna da je pronađe u netaknutoj prašumi peruanske Amazonije. Čak u samom Peruu, vrlo je teško pronaći istinski delotvoran proizvod načinjen od korena ove biljke. Pored toga što lično idemo u potragu za njom. Garantujemo da je naš proizvod sačinjen isključivo od njenog korena, jedinog delotvornog dela biljke.

SASTAV: Suvi ekstrakt korena biljke mačija kandža (Uncaria tomentosa) 79,21g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj ektrakta je 400mg po kapsuli.

NAMENA: Ima snažne protivupalne, antivirusne, antibakterijske, antimutagene i antioksidantne efekte na ljudski organizam. Sprečava gubitak belih, krvnih zrnaca, sto pomaže pri oporavku od hemoterapije. Zahvaljujući svom sastojku Rinhofilinu, sprečava zgrušavanje krvi i stvaranje tromboze, reguliše visok krvni pritisak i holesterol. Leči sve vrsta herpesa, erektilnu disfunkciju i višestruko skraćuje post operativni oporavak. Saznajte više o Mačijoj kandži klikom na text.

NAČIN UPOTREBE: 2x1 kapsula dnevno. U slučaju ekstremnog pada imuniteta 2x2 kaspule dnevno. Može da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom. 

PREPORUKA: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Može negativno da utiče na začeće ploda. Pauzu je poželjno napraviti nakon dva meseca terapije.

Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvod Nuestra Willkakkora pogledajte klikom na text.

Upis u bazu podataka Ministarstva Zdravlja RS za ovaj poroizvod pogledajte klikom na text.

Ovaj proizvod je nastao u saradnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.
Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak amazonskog plemena Ashaninka, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

PORUČITE ONLINE bočicu Nuestra Willkakkora od 60 kapsula, ekstrakta mačije kandže posebnog kvaliteta i delotvornosti. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 za SRB, za BIH na 066 490 490, a za CG na 068 572 845.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:
Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pozećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS!
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, peti, po izboru, dobijate GRATIS ! Dovoljno je navesti u napomenama koji želite gratis.
Za porudžbine u BIH i CG, dostava je po lokalnoj tarifi !
Poštarina za EU iznosi EUR 20,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA DAJE