Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Willkakkora - Koren Mačije kandže

1480.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

UZ TOKOŠ JE SJAJNA U PREVENCIJI, LEČENJU I OPORAVKU OD TRENUTNIH PRETNJI VIRUSA COVID 19! 

MAČIJA KANDŽA
je u Amazoniji drevna osnova svakog pristupa lečenju, dok je Svetska Zdravstvena Organizacija kategoriše kao imunoregulator. Od više njenih sorti postoje dve koje imaju blagotvorna svojstva, a jedna se izdvaja po istančanoj lekovitosti, Uncaria tomentosa. Samo iskusan kurandero (vrač) zna da je pronađe u netaknutoj prašumi peruanske Amazonije. Čak u samom Peruu, vrlo je teško pronaći istinski delotvoran proizvod načinjen od korena ove biljke. Pored toga što lično idemo u potragu za njom, garantujemo da je naš proizvod sačinjen isključivo od njenog korena, najdelotvornijeg dela biljke.

SASTAV: Suvi ekstrakt korena biljke mačija kandža (Uncaria tomentosa) 79,21g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj ektrakta je 400mg po kapsuli.

NAMENA: Ima snažne protivupalne, antivirusne, antibakterijske, antimutagene i antioksidantne efekte na ljudski organizam. Sprečava gubitak belih, krvnih zrnaca, sto pomaže pri oporavku od hemoterapije. Zahvaljujući svom sastojku Rinhofilinu, sprečava zgrušavanje krvi i stvaranje tromboze, reguliše visok krvni pritisak i holesterol. Leči sve vrsta herpesa, erektilnu disfunkciju i višestruko skraćuje post operativni oporavak. Saznajte više o Mačijoj kandži klikom na text.

NAČIN UPOTREBE: 2x1 kapsula dnevno. U slučaju ekstremnog pada imuniteta 2x2 kaspule dnevno. Može da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom. 

PREPORUKA: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Može negativno da utiče na začeće ploda. Pauzu je poželjno napraviti nakon dva meseca terapije.

Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvod Nuestra Willkakkora pogledajte klikom na text.

Ovaj proizvod je nastao u saradnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.
Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak amazonskog plemena Ashaninka, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

PORUČITE ONLINE bočicu Nuestra Willkakkora od 60 kapsula, ekstrakta mačije kandže posebnog kvaliteta i delotvornosti. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 za SRB, za BIH na 061 264 739, a za CG na 068 572 845.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:
Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pozećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS!
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, peti, po izboru, dobijate GRATIS ! 
Poštarina za EU, BiH, Makedoniju i Crnu Goru iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA