Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Maca - Crna Maka 150g (30x5g)

2360.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PERUANSKA ili ANDSKA MAKA (Lepidium meyenii) je krtolasto povrće iz Perua. Najčešće se uzgaja u tri komercijalne boje: Žutoj (zlatnoj), Crvenoj i Crnoj. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena. Tako je Crvena sorta, oduvek u Andima bila Ženski izbor, Crna pretežno Muški, a Žuta (zlatna) dece i starijih. 

SASTAV: Gelatinizovana ili Ekstrudirana Crna Nuestra Maca u prahu - 100% Organski, izvoran dodatak ishrani, nastao finom selekcijom crnog korena peruanske Make najboljeg kvaliteta, što obezbeđuje maksimalan efekat njenog blagotvornog dejstva kod Muškaraca. Ne sadrži gluten.

LEKOVITOST: Kod make sve je u čudesno lekovitim alkaloidima Makaenu i Makamidu, a Naša Maka ih sadrži u najvećem ikada zabeleženom rezultatu u Peruu. Preuzmite nalaz ispitivanja Nuestra Maca klikom na analiza.

NAMENA: Posebno je poznata po svom blagotvornom dejstvu na rad mozga: pospešuje memoriju, koncentraciju, efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja nivoa imuniteta, enegije i fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Efektno stabilizuje nivoe testosterona, hormona rasta, TSH, holesterola i glukoze u krvi. Velika prednost crne Make je to što doprinosi osećaju zadovoljstva i ispunjenosti.

Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu i među poznatim ličnostima širom sveta. Apsolutni je pobednik u koncentraciji Makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj.

NAČIN UPOTREBE: Jedna kesica dnevno, kutija sadrži 30 kesica od 5g. Detaljnije o upotrebi pročitajte klikom na text. 

PREPORUKA: Ovaj proizvod mogu koristiti i žene, posebno ako je akcenat na poboljšanju mentalne i fizičke sposobnosti. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina.

Saznajte više o peruanakoj Maki, pisano rukom pravog poznavaoca ove čudesne kulture klikom na Šta je peruanska Maka?, a nešto više o Žutoj (zlatnoj), Crvenoj i Crnoj sorti ovog čudesnog korena klikom na Vrste Make.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić. 
Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvode Nuestra Maca pročitajte klikom na
text.

Crna Nuestra Maca je vrhunski Superfood, Savršenog ukusa, a pre svega jedini takvog sastava i kvaliteta na evropskom tržištu. Peruvian Superfoods je apsolutni ekspert na polju uzgoja peruanske Make! U Evropi je nemoguće pronaći istinski proizvod sačinjen od premijum klase crnog peruanskog korena. Saznajte zašto klikom na text. 

PORUČITE ONLINE prvo pakovanje neprikosnovene organske crne peruanske Make na našim prostorima. Takođe možete poručiti telefonom 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS !
Uz porudžbinu 4 Nuestra proizvoda, jedan, po izboru dobijate GRATIS !
Porudžbine za BIH na 061 264 739, a za CG na 068 572 845, dostava po lokalnoj tarifi !
Poštarina za EU iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA