Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Maca - Crvena Maka 150g (30x5g)

1890.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PERUANSKA ili ANDSKA MAKA (Lepidium meyenii) je krtolasto povrće iz Perua. Najčešće se uzgaja u tri komercijalne boje: žutoj (zlatnoj), crvenoj i crnoj. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena. Tako je crvena sorta, oduvek u Andima bila ženski izbor, crna pretežno muški, a žuta (zlatna) dece i starijih. 

SASTAV: Gelatinizovana ili Ekstrudirana Crvena Nuestra Maca u prahu - 100% Organski, izvoran dodatak ishrani, nastao finom selekcijom crvenog korena peruanske Make najboljeg kvaliteta, što obezbeđuje maksimalan efekat njenog blagotvornog dejstva kod žena. Ne sadrži gluten.

LEKOVITOST: Kada govorimo o Maki, sve je u čudesno lekovitim alkaloidima Makaenu i Makamidu, a Naša Maka ih sadrži u najvećem ikada zabeleženom rezultatu u Peruu. Preuzmite nalaz ispitivanja Nuestra Maca klikom na analiza.

NAMENA: Ovaj eko tip peruanskog korena ženama pruža potpuni hormonalni balans, podiže imunitet, nivo energije i vitalnosti! Vrlo efektno otklanja brojne posledice PMS-a, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, osetno ublažava simptome bolesti hashimoto, endometrioze i policističnih jajnika, podstiče libido i idealno stanje za začeće ploda, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, reguliše rad štitne žlezde, mnimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju.

Vrlo bitno, podstiče pravilnu sintezu gvožđa, magnezijuma i kalcijuma. Dokazano pomaže u lečenju od anemije. Alkaloidno je dosta jača (Makaeni), teža za uzgoj i skuplja od žute (zlatne) Make.

NAČIN UPOTREBE: Jedna kesica dnevno, uz doručak. Kutija sadrži 30 kesica od 5g. Detaljnije o upotrebi pročitajte klikom na text. 

PREPORUKA: Ovaj proizvod muškarac bi trebao da koristi samo u slučaju uvećane prostate. Ne preporučuje se deci mlađoj od 5. godina.

Saznajte više o peruanskoj Maki, pisano rukom pravog poznavaoca ove čudesne kulture klikom na Šta je peruanska Maka?, a nešto više o žutoj, crvenoj i crnoj sorti ovog čudesnog korena klikom na Vrste Make.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić. 
Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvode Nuestra Maca pročitajte klikom na
text.

Crvena Nuestra Maca je vrhunski Superfood, Savršenog ukusa, a pre svega jedini takvog sastava i kvaliteta na svetskom tržištu. Peruvian Superfoods je apsolutni ekspert na polju uzgoja peruanske Make! U samom Peruu je nije lako pronaći proizvod sačinjen od premijum klase crvenog peruanskog korena. Saznajte zašto klikom na text.

PORUČITE ONLINE prvo pakovanje neprikosnovene organske crvene peruanske Make na našim prostorima. Takođe, možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS !
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, jedan, po izboru, dobijate GRATIS ! 
Porudžbine za BIH na 061 264 739, a za CG na 068 572 845, dostava po lokalnoj tarifi !
Poštarina za EU iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA