Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Maca - Maka Blend 150g (30x5g)

1540.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PERUANSKA ili ANDSKA MAKA (Lepidium meyenii) je krtolasto povrće iz Perua. Najčešće se uzgaja u tri komercijalne boje: žutoj (zlatnoj), crvenoj i crnoj. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena. Tako je crvena sorta, oduvek u Andima bila ženski izbor, crna pretežno muški, a žuta (zlatna) dece i starijih. 

SASTAV: Gelatinizovana ili Ekstrudirana Nuestra Maca Blend u prahu - 100% Organski, izvoran dodatak ishrani, nastao mešanjem šest sorti peruanske Make najboljeg kvaliteta: žute, bela-krem, crvene, ljubičaste, crne i sive, što obezbeđuje kompletan spektar njenog blagotvornog dejstva na oba pola i sve uzraste. Ne sadrži gluten.

LEKOVITOST: Kada govorimo o Maki, sve je u čudesno lekovitim alkaloidima Makaenu i Makamidu, a Naša Maka ih sadrži u najvećem ikada zabeleženom rezultatu u Peruu. Preuzmite nalaz ispitivanja Nuestra Maca klikom na analiza. 

NAMENA: Neguje endokrini sistem i optimalizuje rad svih žlezda, podiže imunitet, energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, okrepljuje ceo organizam, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, pospešuje rad mozga i memorije, umanjuje stres i prirodan je antidepresiv.

NAČIN UPOTREBE: Jedna kesica dnevno, uz doručak. Kutija sadrži 30 kesica od 5g. Detaljnije o upotrebi pročitajte klikom na text.
 

PREPORUKA: Preporučuje se za oba pola i sve uzraste.

Saznajte više o peruanskoj Maki, pisano rukom pravog poznavaoca ove čudesne kulture klikom na Šta je peruanska Maka?, a nešto više o žutoj, crvenoj i crnoj sorti ovog čudesnog korena klikom na Vrste Make.

Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvode Nuestra Maca pročitajte klikom na text.

Nuestra Maca Blend je vrhunski Superfood, savršenog ukusa, a pre svega jedini takvog sastava i kvaliteta na svetskom tržištu. Peruvian Superfoods je apsolutni ekspert na polju uzgoja peruanske Make! U samom Peruu je nije lako pronaći proizvod sačinjen od premijum klase peruanskog korena. Saznajte zašto klikom na text. 

PORUČITE ONLINE praktično pakovanje neprikosnovene organske peruanske Make. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 za SRB, za BIH na 061 264 739, a za CG na 068 572 845, ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS !
Uz porudžbinu od 4 bilo koja Nuestra proizvoda, peti, po izboru, dobijate GRATIS !
Porudžbine za BIH na 061 264 739, a za CG na 068 572 845, dostava po lokalnoj tarifi !
Poštarina za EU iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA