• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

PERUANSKA MAKA - ENDOKRINI ELIKSIR

Svaki delić ljudskog organizma nalazi se pod uticajem hormona, čije vrlo male doze upravljaju našim raspoloženjem, ponašanjem i funkcijom većine organa. Ako se taj složeni sistem "pokvari", posledice mogu biti izražene u obliku blažih ili težih zdravstvenih smetnji. Zato treba da znate kako da prepoznate poremećaj u radu žlezda - kroz koje simptome se manifestuju i kakve su posledice usled nepravilnog rada. Žlezda hipofiza upravlja radom ostalih žlezda, pa je poremećaj njenog rada najopasniji.

Po ostvarenoj trudnoći, poremećaji u radu Hipofize, štitne žlezde, jajnika i gušterače, neretko izazivaju kod lepšeg pola nepovratne promene u konstituciji tela, gojaznost i gubitak mišićne mase. Takve pojave direktno su izazvane posledično nastalom hipo ili hipertireozom, dijabetesom kao i padom u lučenju vrlo bitnih hormona koji definišu mišičnu masu, čvrstinu vezivnog tkiva i vitalnost kože kod žena, estrogena i hormona rasta.

Kod muškaraca, zdravstveni problemi nastaju sa padom u lučenju testosterona, sa rođenjem prvog deteta kao i sa godinama starosti. Manjak testosterona izaziva niz drugih poremećaja, a to su greške u radu drugih žlezda i sporija regeneracija svake ćelije organizma.

Problem je u tome što većina nas nije svesna ovih poremećaja jer su u blažoj formi praktično neosetni. Kada dođe do razvoja neke od bolesti, nastala šteta obično je nepovratna. Pored svega, današnjica nosi mnogo brige. Briga izaziva stres, a stres stimuliše lučenje kortizola, hormona koji bukvalno razara naš organizam.

Sve ove poremećaje peruanska Maka predupređuje iz korena, direktno iz Hipotalamusno-Hipofizne osovine, što je jedinstveno. Jedna kutija proizvoda Nuestra Maca je dovoljna da svaki čovek oseti njenu delotvornost.

Proizvodi Nuestra Maca su vrlo jaki Adaptogeni i pomogli su velikom broju ljudi da ublaže ozbiljne poremećaje u radu žlezda, da se ostvare kao roditelji kao i da podignu kvalitet života. Slobodni smo u tome da okvalifikujemo naš proizvod kao 100% prirodan eliksir mladosti jer se nismo susreli sa efikasnijim preparatom u svrhu regulisanja rada žlezda, poboljšanja celokupnog zdravlja i harmonije življenja.

Pored toga, proizvodi Nuestra Maca su organski, nenadmašnog kvaliteta i prepoznati od strane konzumenta kao ubedljivo najdelotvorniji u Evropi. Pogledajte utiske zadovoljnih klijenata kilkom na text. Sa naše peruanske plantaže, Nuestra Maca stiže na vašu kućnu adresu. Detaljnije o proizvodima i cenama pogledajte klikom na online prodavnicu. 

Que mejore la calidad de su vida,
El Gringo

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA