• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

U SARADNJI SA DR. DUNJIĆ

Ona je u Amazoniji drevna baza svakog pristupa lečenju, dok je Svetska Zdravstvena Organizacija kategoriše kao imunoregulator. Njeno usitnjeno stablo ili koren vrlo su neprijatnog, gorkog ukusa tako da je njena konzumacija u prirodnom obliku prilično mukotrpna. 1-2 grama suvog ekstrakta njenog korena je dnevna doza‎, duboko ustaljena od strane indijanskih kurandera (vračeva/travara).

Kapsule suvog ekstrakta njenog korena, daleko najdelotvornijeg dela biljke su rešenje dok su razne definicije o ekstraktima oznaka do 10:1 prilično prazna priča. Jedan gram prave sirovine je dovoljan da pomogne čoveku, dok bi deset ugrozilo njegovo zdravlje. Poreklo sirovina sa takvim oznakama je obično Azija i Kina gde je nema u prirodi. 

Od više njenih sorti postoje dve koje imaju blagotvorna svojstva, a samo jedna se izdvaja po istančanoj lekovitosti, Uncaria tomentosa. Samo iskusan Curandero zna da je pronađe u netaknutoj prašumi te je trgovina ovom vrstom lijane u Peruu prava enigma.

Moje višegodišnje istraživanje pokazuje da od ukupne izvozne mase mačije kandže iz Perua samo 25% sadrži pomenutu sortu i to isključivo prerađevina njene kore. Po njen koren morate sami u prašumu jer Vam to niko neće ponuditi. Spektar 'sirovina' koje se podvaljuju velikim izvoznim firmama iz Lime od strane lenjih indijanaca su raznorazne lijane ili kore drveća sličnog opisa, pa i vinova loza.

U samom početku, pošto smo napravili kapsule od 400mg suvog ekstrakta njenog korena, sa uvaženim onkologom iz Novog Sada eksperimentalno sam radio sa pacijentima koji su na hemoterapiji. On im je davao 2-3 kapsule Mačije kandže dnevno nakon hemoterapije i odlično su reagovali. Oporavak je bio dva do tri puta brži. ‎Uspeli sam da održimo više osoba sa dijagnostikovanom metastazom kancera u životu dosta duže nego što su bile prognoze, ali ona svakako nije lek za rak.

Vrlo je delotvorna u borbi protiv herpesa, zostera i simpleksa (polnog). Dolazi do vrlo brzog ozdravljenja i bolest se više ne vraća, što je interesantniji detalj od samog izlečenja. Preporučujemo je kod svake promene na koži, imunološke ili alergijske. ‎ Efikasna je kod erektilne disfunkcije, dobijamo sve više pozitivnih komentara. Vrlo je poznata po tome da skraćuje višetruko postoperativni oporavak i ubrzava srastanje rana‎. U Peruu je lekari masovno preporučuju kao prirodan lek za sniženje pritiska. Razne studije pokazuju da povoljno deluje na nivo holesterola.

2016 god., nakon dužeg boravka u Srbiji imao sam nelagodan osećaj u stomaku. Analize su pokazale da imam helikobakter i kandidu iznad dozvoljenih vrednosti. Pio sam 2x2 kapsule mesec dana i oba rezultata su bila negativna. 2021 god. deca su donela suvi kašalj i temperaturu iz škole (koronu) ali smo žena i ja ostali zdravi konzumirajući je. Virus je bio prisutan, nalazi pozitivni. Kod nas kašalj se pojavio u blagoj formi ali nismo trpeli malaksalost, temperaturu ili sl.

Preporucio bih 2x1 kapsula dnevno. U slučaju ekstremnog pada imuniteta 2x2 kaspule dnevno. Može da se pije na prazan stomak, posebno ako se radi o imunološkim poremećajima. Nakon 60 do 90 dana konzumacije poželjna je pauza od 15 dana. Ne bih je preporučio trudnicama i deci zbog nedovoljno ispitanostii. Potražite je u našoj Online prodavnici ili poručite telefonom 065 513 00 00.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić. Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak amazonskog plemena Ashaninka, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

Pasonki,
El Gringo

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA