• SRB 065 513 0000
  • BiH 066 490 490
  • CG 068 572 845
  • MK 078 409 080
  • superfoodsperuvian@gmail.com

LIOFILIZOVANI KAMU KAMU - DNEVNA DOZA VITAMINA C U DVE KAPSULE

Iz ploda Kamu Kamu izolovan je polifenol Kastalagin. Njegov pozitivan uticaj na kancer obuhvaćen je naučnom studijom Medicinskog Fakulteta iz Montreala (2022), preuzmite je klikom na studija. Jedinstveno, naš novi proizvod u samo dve kapsule sadrži preporučenu dnevnu dozu vitamina C.


PRIRODAN VITAMIN C - LIOFILIZOVANI KAMU KAMU

Camu Camu (Myrciaria dubia) je vrsta voća koje potiče iz Amazonije. Zavisno od stanja zrelosti, dostiže do 40 puta veći sadržaj vitamina C od limuna i narandže. Pored vitamina C, B1, B2, B3 sadrži veliki broj minerala, antocijanine, bioflavonoide i nekoliko aminokiselina. Ima kiselkast ukus, nešto tvrdju kožicu od groždja, pod kojom se nalazi pristojna koncentracija polifenola. Vrlo je jak antioksidans i njegov potencijal neizostavno ga svrstava u Superhranu. 

Pisao sam ranije kako je trgovina prahom i kapsulama od ovog voća obična obmana. Peruanski proizvođači ga dehidriraju na previsokoj temperaturi, sagorevajući celokupan sadrzaj vitamina C, kao i polifenola. Prirodan vitamin C nije postojan na visokim temperaturama. U sadržaj kamu kamu sirovina iz Perua ulaze i koštice, koje čine većinski deo ukupne mase proizvoda. Vrlo su gorke i slabo nutritivne. Probajte svoj prah ili sadržaj kaspula od kamu kamu. Pulpa ovog voća nema nikakvu gorčinu, te ukoliko gorči, nije preporučljiva upotreba. Tražite od proizvodjača da vam dostavi nalaz sardžaja vitamina C.

ŠTA MI NUDIMO? 

Nakon višegodišnjih ispitivanja napravili smo sjajan proizvod. Pošto smo liofilizovali (napredan način prerade) čistu pulpu njegovog ploda, uspeli smo da očuvamo do 9 grama prirodnog vitamina C na 100g praha, što je spektakularan rezultat. Na taj način, samo dve kapsule našeg proizvoda su dovoljne kako bi se dostigao preporučeni dnevni unos vitamina C. Pogledajte laboratorijsku analizu naše sirovine za kapsule klikom na nalaz.

ZAŠTO JE TO DOBRO?

Prirodan vitamin C je ekstremno efikasan za razliku od sintetičkog, a jedini način da ga unesemo je konzumacijom voća i povrća. Ukoliko ga pronadjete u nekoj od kapsula, njegov sadržaj sigurno je mizeran (armija kapsula bi bila potrebna za kakav takav rezultat). Sa druge strane, 99% suplemenata vitamina C, dostupno u apoteci ili drugom mestu, sačinjeno je od jeftine sintetičke sirovine askorbinske kiseline kineskog porekla (vitamin C koji se dobija preradom šećera), čije dejstvo ne dokazuje ni jedna naučna studija. 


Prirodan vitamin C je dokazano najja
či poznati antioksidans i apsolutno je nezamenljiv, te toplo preporučujemo naš novi proizvod Nuestra Camu Camu. Poručite ga putem naše Online prodavnice!

                                                                                    KUPI ODMAH

Iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA KAO NAŠA NAJBOLJA REKLAMA