Nuestra Maca

NAŠA MAKA

Nudimo proizvod o kojem drugi ponuđači ne znaju ni osnovno, jer veruju svojim dobavljačima snabdevenim od strane njihovih dobavljača, a Vi bi trebalo da verujete njima... Celokupna ponuda peruanske Make na našem podnevlju zasnovana je na prepisanim saznanjima sa interneta, kloniranim tekstovima, bez i jedne odlike proizvođača o posedovanju osnovnog znanja o svom proizvodu, a kamoli o njegovom tačnom poreklu što je u 90% slučajeva Kina. 
Na našem sajtu edukativno - prodajnog karaktera pisaćemo o mahinacijama u trgovini peruanskom Makom, Kinoom, Čiom i drugom Superhranom.

Treba znati da je lepo upakovan prah, nazvan 'neka maka', prošao kroz minimalno 3 ruke u lancu prodaje, a verujte da je već iz prve krenuo loš proizvod. Evropa je preplavljena Makom kineskog porekla koju vešto predstavljaju kao ekstrakt peruanskog ploda, što je velika obmana.

Maka, krompir, kukuruz, paradajz, ljuta paprika, kakao i 160 autohtonih vrsta voća poreklom su iz Perua pa tako svi ti plodovi imaju intenzivniji ukus i veću hranljivost u svojoj postojbini. Kao što smo mi mišljenja da je nemački paradajz vodenast, slično bi Peruanac reagovao pošto bi probao naš sočni primerak... 

Naučno je ispitano i dokazano da je peruanska Maka izvoran proizvod, usko zavisan od zemljišta Anda, ekstremno bogatog mineralima, idealne nadmorske visine od 3.900-4.300m i blizine Ekvatora kako ne bi promrzla. Naime, Maka uzgojena na samo nekoliko stotina kilometara južno od regiona Junin, unutar Perua, već nema nutritivnost, fibroznost, veličinu i tvrdoću idealnog ploda.

Dakle, samo Maka koja raste na visoravnima peruanskih regiona Junin, Pasco i Huncavelica (Departamento de Junin, Departamento de Pasco i Departamento de Huancavelica), može imati optimalan kvalitet dok u ukupnom andskom rodu postoje drastične razlike u kvalitetu ploda. Već u samom Peruu problem je u neiskustvu mnogih stanovnika planine koji u dobroj meri učestvuju u ukupnom peruanskom rodu Make sa svojim loše razvijenim plodom.

Zbog velike tražnje maka se gaji i na lokacijama u drugim zemljama, pretežno u Kini gde plod poprima potpuno degenerisan izgled i siromašan nutritivni sastav (Makaeni). Velika većina peruanskih proizvođača je jednostavno meša sa drugim sastojcima ili prerađuje Maku lošeg kvaliteta jer je zakonom zabranjen izvoz celog ploda. Na kraju, ko može da garantuje šta se nalazi u prahu peruanskog porekla? O kineskim proizvođačima da i ne govorimo.

Znajte, ni jedna Evropska laboratorija nije akreditovana da potvrdi tačno poreklo, kvalitet, koncentraciju Make u prahu ili sadržaj Makena, a samo u tom obliku je moguće izvesti iz Perua.

Seriju proizvoda Nuestra Maca čine praktična pakovanja Gelatinizovane Crvene, Crne i Blend Make. Naš Blend je jedinstven proizvod, nastao prirodno dobijenom miksturom najbolje žute (50%), crvene (30%) i crne (20%) peruanske Make, što omogućava celokupan spektar njenog blagotvornog dejstva. 

Svaki Nuestra proizvod je neprikosnoven Superfood, jedini takvog sastava i kvaliteta na evropskom tržištu. Peruvian Superfoods doo je
apsolutni expert u uzgoju peruanske Make. 
Saznajte sve o ovoj čudesnoj kulturi klikom na text.

Proizvodi iz serije Nuestra Maca su besprekorno organski uzgojeni na našoj plantaži u najplodnijem delu Regiona Junin, u blizini mesta Cahuamayo, na idealnoj visini peruanskih Anda od 4.200m.

Prerada gelatinizacijom obavljena je u našem pogonu poslednje generacije u glavnom gradu Perua, Limi. Preuzmite Organski Sertifikat našeg pogona klikom na text.

Stručno mišljenje za naš proizvod izdato je od strane Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad, pod brojem 383-249-9, od 14.03.2016. Preuzmite ga klikom na text.
Peruanska Maka nema sporednih efekata, ni saznanja o interakcijama sa bilo kojim lekom. Apsolutno je neškodljiva namirnica što je potvrdio i Farmaceutski fakultet u Beogradu.


MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA