Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Stevia - Prirodni zaslađivač 50 g

440.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ONLINE bočicu NUESTRA STEVIA u prahu od 50g, jedinstven proizvod na evropskom tržištu. Trošak kurirske dostave je 99,00 din, a plaćanje pouzećem. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

Ovaj 100% prirodni zaslađivač nastao je višegodišnjim istraživanjem u našem proizvodnom pogonu u Peruu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan ukus... šećera!

SASTAV: Ekstrakt prvoklasne paragvajske stevije Rebaudiosida A čistoće 99% i Inulinska vlakna, sirovine strogo kontrolisanog organskog porekla. Inulinska vlakna su vrhunski prebiotik i potiču iz korena yacon-a. Saznajte više o njima klikom na text. Ne sadrži gluten.

NAMENA: Zahvaljujući svom izbalansiranom sastavu ostvaruje višestruko blagotvorno dejstvo na ljudski organizam što ga opravdano svrstava u kategoriju Funkcionalne hrane i našu ponudu Super proizvoda. Mane zaslađivača od stevije su neprijatno gorak, metalan ukus kao i poteškoće sa doziranjem. Naš proizvod nema mana, probajte Nuestra Stevia i razumećete zašto...

NAČIN UPOTREBE: Nuestra Stevia je do 20 puta slađa od šećera tako da nije teško postići idealan efekat prilikom pripreme torti, kolača, sladoleda i drugih poslastica. Jedna mini kašičica iz pakovanja Nuestra Stevia zamenjuje kašičicu šećera, a celo pakovanje jedan kilogram.

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00. (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS! 
Poštarina za BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Crnu Goru ili Sloveniju iznosi EUR 15.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA