Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Stevia - Prirodni zaslađivač 50 g

440.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

NUESTRA STEVIA je 100% prirodni zaslađivač, nastao višegodišnjim istraživanjem u našem proizvodnom pogonu u Peruu sa ciljem da postignemo potpuno prirodan ukus... šećera!

SASTAV: Ekstrakt prvoklasne paragvajske stevije Rebaudiosid A čistoće 99% i Inulinska vlakna, sirovine strogo kontrolisanog organskog porekla. Inulinska vlakna su vrhunski prebiotik i potiču iz korena yacon-a. Saznajte više o njima klikom na text. Ne sadrži gluten.

NAMENA: Zahvaljujući svom izbalansiranom sastavu ostvaruje višestruko blagotvorno dejstvo na ljudski organizam što ga opravdano svrstava u kategoriju funkcionalne hrane i našu ponudu Super proizvoda. Mane zaslađivača od stevije su neprijatno gorak, metalan ukus kao i poteškoće sa doziranjem. Naš proizvod nema mana, probajte Nuestra Stevia i razumećete zašto.

NAČIN UPOTREBE: Nuestra Stevia je do 20 puta slađa od šećera tako da nije teško postići idealan efekat prilikom pripreme torti, kolača, sladoleda i drugih poslastica. Jedna mini kašičica iz pakovanja Nuestra Stevia zamenjuje kašičicu šećera, a celo pakovanje jedan kilogram.

PREPORUKA: Preporučuje se dijabetičarima i svim grupama koje izbegavaju sećer.

PORUČITE ONLINE bočicu Nuestra Stevia u prahu, jedinstven proizvod na evropskom tržištu. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:
Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS !
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS !

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA