Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestro Cacao - Sirovi Kakao Nib 150g -50%

690.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

JEDINSTVENA PRILIKA - POPUST OD 50% na pakovanje neprikosnovenog proizvoda! 100% Sirovo lomljeno zrno Kakaoa sorte divlji Criollo, u kesici sa zip zatvaračem od 150g. Trošak kurirske dostave je 199,00 din, a plaćanje pouzećem. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00.

Saznajte više o Kakaou klikom na text, a nešto više o 
benefitima sirovog Kakaoa klikom na text.

TREBA ZNATI da ovaj proizvod uz Maku efikasno pomaže kod anemije ili manjka magnezijuma u organizmu za kratak period konzumacije. Sirovo zrno divljeg amazonskog Kakaoa je najbogatiji poznati izvor 100% bioraspolozivih antioksidanata na planeti.

Sastav: 100% Sirovo lomljeno zrno divljeg Criollo Kakaoa. Hemijsku analizu našeg proizvoda preuzmite klikom na text.
Ovaj proizvod sadrži preko 50% masti, što je prava retkost i odlika vrlo posebnog kakaoa! Ne sadrži gluten.

Način primene: Supena kašika (5 grama) lomljenog zrna kakaoa dnevno uz doručak, kao dodatak smutiju, kaši, musliju, pecivima, poslasticama ili kao snek. Ne preporučuje se u večernjim satima. 

Među više proizvoda od sirovog kakaoa u Srbiji nismo pronašli NI JEDAN istinski Sirov! To je vrlo lako utvrditi po ukusu i mirisu, uporedite naš proizvod sa drugim i razumećete. Sirovo je meko pod zubima, dok je prženo suvlje, hrskavije i gorče. Sorta kakaoa Criollo se vrlo retko izvozi u čistoj formi iz Perua, sem ako se radi o rigorozno kontrolisanom izvozu u Japan, USA i Kanadu. Evropski ponuđači su apsolutno obmanuti ako im je neko iz Perua prodao 100% Criollo, a takav stav je zasnovan na dugogodišnjem iskustvu u trgovini peruanskim Kakaom.
Zrno sorte divlji Criollo, na ORAC-ovoj skali antioksidanata dostiže 96,000 bodova. Po njega se mora duboko u prašumu i vrlo ga je teško brati...

Bez pomoći indijanaca iz plemena Ashaninka, koji su u stanju da ga pronadju i oberu, ovaj proizvod ne bi bio realizovan. Uglavnom se mizerne količine divljeg kakaoa izgube u otkupu jer se mešaju sa raznim sortama od strane nakupaca. Moguće ga je naći samo nekoj od lokalnih pijaca Amazonije i to u vrlo malim količinama.
Peruanski Criollo čini samo jedan procenat svetske proizvodnje kakaoa, a divlji Criollo jedan majušni deo tog procenta... 
Za 5 godina iskustva u Amazoniji nismo čuli za firmu sličnih ideala kao što je to Peruvian Superfoods pa sasvim slobodno možemo da tvrdimo da je naš kakao bez premca, iskonski i jedini 100% Sirovi Divlji Criollo na evropskom tržištu!!!

Budite mudri i poručite 100% Naš proizvod, dobijen besprekornim organskim uzgojem na prostranstvima peruanskog Regiona Ucayali, tamo gde ljudska noga nije kročila. Nuestro Cacao je uvek svež, minimalno fermentisan, oljušten i lomljen potpuno hladnim metodom! Probajte i osetite razliku!

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA