Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestro Cacao - Sirovi Kakao Nib 150g

690.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ODMAH pakovanje neprikosnovenog proizvoda! 100% Sirovo lomljeno zrno Kakaoa sorte divlji Criollo, u kesici sa zip zatvaračem od 150g. Trošak dostave je 99,00 din i platite pouzećem.

Saznajte više o Kakaou klikom na text, a nešto više o 
benefitima sirovog Kakaoa klikom na text.

TREBA ZNATI da ovaj proizvod uz Maku efikasno pomaže kod anemije ili manjka magnezijuma u organizmu za kratak period konzumacije. Sirovo zrno divljeg amazonskog Kakaoa je najbogatiji poznati izvor 100% bioraspolozivih antioksidanata na planeti.

Sastav: 100% Sirovo lomljeno zrno divljeg Criollo Kakaoa. Hemijsku analizu našeg proizvoda preuzmite klikom na text.
Ovaj proizvod sadrži preko 50% masti, što je prava retkost i odlika vrlo posebnog kakaoa! Ne sadrži gluten.

Način primene: Supena kašika (5 grama) lomljenog zrna kakaoa dnevno uz doručak, kao dodatak smutiju, kaši, musliju, pecivima, poslasticama ili kao snek. Ne preporučuje se u večernjim satima. 

Među više proizvoda od sirovog kakaoa u Srbiji nismo pronašli NI JEDAN istinski Sirov! To je vrlo lako utvrditi po ukusu i mirisu, uporedite naš proizvod sa drugim i razumećete. Sirovo je meko pod zubima, dok je prženo suvlje, hrskavije i gorče. Sorta kakaoa Criollo se vrlo retko izvozi u čistoj formi iz Perua, sem ako se radi o rigorozno kontrolisanom izvozu u Japan, USA i Kanadu. Evropski ponuđači su apsolutno obmanuti ako im je neko iz Perua prodao 100% Criollo, a takav stav je zasnovan na dugogodišnjem iskustvu u trgovini peruanskim Kakaom.
Zrno sorte divlji Criollo, na ORAC-ovoj skali antioksidanata dostiže 96,000 bodova. Po njega se mora duboko u prašumu i vrlo ga je teško brati...

Bez pomoći indijanaca iz plemena Ashaninka, koji su u stanju da ga pronadju i oberu, ovaj proizvod ne bi bio realizovan. Uglavnom se mizerne količine divljeg kakaoa izgube u otkupu jer se mešaju sa raznim sortama od strane nakupaca. Moguće ga je naći samo nekoj od lokalnih pijaca Amazonije i to u vrlo malim količinama.
Peruanski Criollo čini samo jedan procenat svetske proizvodnje kakaoa, a divlji Criollo jedan majušni deo tog procenta... 
Za 5 godina iskustva u Amazoniji nismo čuli za firmu sličnih ideala kao što je to Peruvian Superfoods pa sasvim slobodno možemo da tvrdimo da je naš kakao bez premca, iskonski i jedini 100% Sirovi Divlji Criollo na evropskom tržištu!!!

Budite mudri i poručite ONLINE 100% Naš proizvod, dobijen besprekornim organskim uzgojem na prostranstvima peruanskog Regiona Ucayali, tamo gde ljudska noga nije kročila. Nuestro Cacao je uvek svež, minimalno fermentisan, oljušten i lomljen potpuno hladnim metodom! Probajte i osetite razliku!

Cena dostave službom POST EXPRESS je RSD 99,00. 
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! 
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS!

OVAJ PROIZVOD MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA:

BANJA KOVILJAČA - prodavnica zdrave hrane BOSILJAK u Maršala Tita bb,

BEČEJ - prodavnica zdrave hrane SLIMFIT 021 u Dositejevoj 17,

BEOGRAD - ORDINACIJA Dr. DUNJIĆ u TC Piramida, Jurija Gagarina 153a/2, prodavnice zdrave hrane MASLINA MMKatanićevoj 2, NEVEN - BIO CENTAR, Dečanska 21 i Beogradska 41, MACROBIOTIC PROM u Kičevskoj 30, BIO MARKET + u Svetogorskoj 18 i BIO ZRNO 1 u Njegoševoj 11,

LOZNICA - prodavnice zdrave hrane BOSILJAK (Janka Veselinovića bb i Nova zelena pijaca bb),

NIŠ - prodavnica zdrave hrane PROSO u Vožda Karađorđa 98,

NOVI SAD - prodavnice zdrave hrane ČARDAK na futoškoj i limanskoj pijaci, BIO ZRNCE (prizemlje Spensa, Bul. Oslobođenja 30a, Bul. Oslobođenja 73, Pasterova 28 i Nikole Pašića 35), SNAGA PRIRODE 021, Hadži Ruvimova 69, BILJNA APOTEKA RIZNICA BILJAAlekse Šantića 72, APOTEKE CENTAR (Cara Lazara 82, Šafarikova 15, Kraljevica Marka 33 i Radnička 24/Stevana Musića), ZDRAVA HRANA I TO, Jevrejska 1 i početak Dunavske, FITNESS SHOP na prvom spratu Spensa,

OBRENOVAC - prodavnica ZDRAVA HRANA u Vojvode Mišića 225,

SREMSKA MITROVICA - prodavnica zdrave hrane SREM BALANS u Kralja Petra I 19,

ZRENJANIN - prodavnica zdrave hrane DEMETRA (Milutina Milankovića 15, TC Bagljaš i na novoj pijaci).

USKORO maloprodajno pakovanje Nuestra Maca & Cacao - mešavina peruanske Make i kakaoa, ...

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA