Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Quinua - Brašno od Kinoe 200g

360.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ONLINE pakovanje NUESTRA QUINUA, Brašno od visoko-kvalitetne Kinoe, u kesici sa zip zatvaračem od 200g. Trošak kurirske dostave je 99,00 din, a plaćanje pouzećem. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00.

Saznajte sve o Kinoi klikom na text, a nešto više o prednostima Sirove Kinoe na text.

Nuestra Quinua je 100% naš proizvod, tradicionalno uzgojen na padinama planine Anda, na nadmorskoj visini od 3800m peruanskog Regiona Ayacucho, odakle dolazi najfinija Kinoa, neprikosnovenih nutritivnih vrednosti i besprekorne čistoće. Region Ayacucho se prostire na velikoj nadmorskoj visini i to je jedina garancija potpuno neuprljanog načina uzgoja poljoprivrednih kultura. Na toj visini nema potrebe ni saznanja o upotrebi herbicida, pesticida i veštačkog đubriva. Preuzmite naš Poljoprivredno-Proizvođački Organski Sertifikat klikom na text.

Sastav: Brašno od visoko-kvalitetne bele Kinoe, neprikosnovenog sastava. Hemijsku analizu proizvoda preuzmite kilkom na text.
Ovaj proizvod sadrži 16% proteina, što je odlika samo ekstremno kvalitetne bele Kinoe, kakve u Evropi nema u prodaji! Ne sadrži gluten, 100% Raw.
 
Način primene: Dodati 10-15% Brašna od Kinoe smeši za izradu hleba, peciva ili testenina. Ukus koji daje pecivu je neprevaziđen, probajte!

Budite mudri i poručite 100% Naš proizvod, dobijen besprekornim organskim uzgojem na nepreglednim prostranstvima peruanskih Anda, tamo gde ljudska noga nije kročila. Brašno Nuestra Quinua je uvek sveže i mirisno, što je vrlo teško pronaći u maloprodaji. Probajte i osetite razliku!

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00. (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS! 
Poštarina za BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Crnu Goru ili Sloveniju iznosi EUR 15.

OVAJ PROIZVOD MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA:

BEOGRAD - Supermarket organskih proizvoda OLIVIA u Mutapovoj 42, Vračar, prodavnice zdrave hrane MASLINA MM u Katanićevoj 2 i NEVEN - BIO CENTAR u Dečanskoj 21 i Beogradska 41,

KRAGUJEVAC - zdrava hrana BIO SHOP JABUKA u Svetozara Markovića 8, lokal 1,

NOVI SAD - prodavnice zdrave hrane SUNCOKRET SStražilovskoj 33, Laze Kostića 16, Nikole Pašića 5 i Sremska 5,

ZRENJANIN - prodavnica zdrave hrane DEMETRA (Milutina Milankovića 15, TC Bagljaš i na novoj pijaci).

USKORO maloprodajno pakovanje Nuestra Maca & Cacao - mešavina peruanske Make i kakaoa, ...

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA