Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Quinua - Brašno od Kinoe 200g

360.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ODMAH pakovanje NUESTRA QUINUA, Brašno od visoko-kvalitetne Kinoe, u kesici sa zip zatvaračem od 200g. Trošak dostave je 99,00 din i platite pouzećem.

Saznajte sve o Kinoi klikom na text, a nešto više o prednostima Sirove Kinoe na text.

Nuestra Quinua je 100% naš proizvod, tradicionalno uzgojen na padinama planine Anda, na nadmorskoj visini od 3800m peruanskog Regiona Ayacucho, odakle dolazi najfinija Kinoa, neprikosnovenih nutritivnih vrednosti i besprekorne čistoće. Region Ayacucho se prostire na velikoj nadmorskoj visini i to je jedina garancija potpuno neuprljanog načina uzgoja poljoprivrednih kultura. Na toj visini nema potrebe ni saznanja o upotrebi herbicida, pesticida i veštačkog đubriva. Preuzmite naš Poljoprivredno-Proizvođački Organski Sertifikat klikom na text.

Sastav: Brašno od visoko-kvalitetne bele Kinoe, neprikosnovenog sastava. Hemijsku analizu proizvoda preuzmite kilkom na text.
Ovaj proizvod sadrži 16% proteina, što je odlika samo ekstremno kvalitetne bele Kinoe, kakve u Evropi nema u prodaji! Ne sadrži gluten, 100% Raw.
 
Način primene: Dodati 10-15% Brašna od Kinoe smeši za izradu hleba, peciva ili testenina. Ukus koji daje pecivu je neprevaziđen, probajte!

Budite mudri i poručite ONLINE 100% Naš proizvod, dobijen besprekornim organskim uzgojem na nepreglednim prostranstvima peruanskih Anda, tamo gde ljudska noga nije kročila. Brašno Nuestra Quinua je uvek sveže i mirisno, što je vrlo teško pronaći u maloprodaji. Probajte i osetite razliku!

Cena dostave službom POST EXPRESS je RSD 99,00. 
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! 
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS!

OVAJ PROIZVOD MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA:

BEOGRAD - prodavnice zdrave hrane MASLINA MM, Katanićeva 2 i NEVEN - BIO CENTAR, Dečanska 21 i Beogradska 41,

ZRENJANIN - prodavnica zdrave hrane DEMETRA (Milutina Milankovića 15, TC Bagljaš i na novoj pijaci).

USKORO maloprodajno pakovanje Nuestra Maca & Cacao - mešavina peruanske Make i kakaoa, ...

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA