Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Maca - Crvena Maka 150g (30x5g)

1890.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PERUANSKA ili ANDSKA MAKA (Lepidium meyenii) je krtolasto povrće iz Perua. Najčešće se uzgaja u tri komercijalne boje: Žutoj (zlatnoj), Crvenoj i Crnoj. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena. Tako je Crvena sorta, oduvek u Andima bila Ženski izbor, Crna pretežno Muški, a Žuta (zlatna) dece i starijih. 

SASTAV: Gelatinizovana ili Ekstrudirana Crvena Nuestra Maca u prahu - 100% Organski, izvoran dodatak ishrani, nastao finom selekcijom crvenog korena peruanske Make najboljeg kvaliteta, što obezbeđuje Maksimalan efekat njenog blagotvornog dejstva kod Žena. Ne sadrži gluten.

NAMENA: Ovaj eko tip peruanskog korena ženama pruža potpuni hormonalni balans, podiže nivo energije i vitalnosti! Vrlo efektno otklanja brojne posledice PMS-a, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, podstiče libido i idealno stanje za začeće ploda, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, reguliše rad štitne žlezde, minimalizuje posledice Menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju.

Vrlo bitno, podstiče pravilnu sintezu gvožđa, magnezijuma i kalcijuma. Dokazano pomaže u lečenju od anemije. Alkaloidno je dosta jača (Makaeni), teža za uzgoj i skuplja od žute (zlatne) Make.

NAČIN UPOTREBE: Jedna kesica dnevno, kutija sadrži 30 kesica od 5g. Detaljnije o upotrebi pročitajte klikom na text. 

PREPORUKA: Ovaj proizvod muškarac bi trebao da koristi samo u slučaju uvećane prostate. Ne preporučuje se deci mlađoj od 5. godina.

Saznajte više o peruanskoj Maki, pisano rukom pravog poznavaoca ove čudesne kulture klikom na Šta je peruanska Maka?, a nešto više o Žutoj, Crvenoj i Crnoj sorti ovog čudesnog korena klikom na Vrste Make.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.
Potvrdu Organskog porekla Naše peruanske Make preuzmite klikom na text.
Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvode Nuestra Maca pročitajte klikom na
text.

Crvena Nuestra Maca je vrhunski Superfood, Savršenog ukusa, a pre svega jedini takvog sastava i kvaliteta na evropskom tržištu. Peruvian Superfoods je apsolutni ekspert na polju uzgoja peruanske Make! U Evropi je vrlo teško pronaći istinski proizvod sačinjen od premijum klase crvenog peruanskog korena. Saznajte zašto klikom na text.

PORUČITE ONLINE prvo pakovanje neprikosnovene organske crvene peruanske Make na našim prostorima. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

USLOVI DOSTAVE I POGODNOSTI:

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00, a plaćanje je pouzećem.
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS !
Uz porudžbinu od 4 proizvoda iz serije Nuestra maca, jedan po izboru dobijate GRATIS ! 
Poštarina za EU, BiH, Makedoniju ili Crnu Goru iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA