Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestro Cacao - Sirovo zrno Kakaoa 150g

520.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ONLINE pakovanje neprikosnovenog proizvoda! 100% Sirovo Zrno Kakaoa sorte divlji Criollo, u kesici sa zip zatvaračem od 150g. Trošak kurirske dostave je 99,00 din, a plaćanje pouzećem. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00.

Saznajte više o Kakaou klikom na text, a nešto više o 
benefitima sirovog Kakaoa klikom na text.

TREBA ZNATI da ovaj proizvod uz Maku efikasno pomaže kod anemije ili manjka magnezijuma u organizmu za kratak period konzumacije. 
Zrno divljeg Kakaoa je najbogatiji poznati izvor 100% bioraspoloživih antioksidanata na planeti, a njegova ljuska je prava riznica polifenola.

Sastav: 100% Sirovo zrno divljeg Criollo Kakaoa. Hemijsku analizu našeg proizvoda preuzmite klikom na text.
Ovaj proizvod sadrži preko 50% masti, što je prava retkost i odlika vrlo posebnog kakaoa! Ne sadrži gluten.

Način primene: Dva do četiri zrna kakaoa (5-10 grama) dnevno uz doručak, kao dodatak smutiju, kaši, musliju, pecivima, poslasticama ili kao snek. Preporučujemo da se oljušti pre konzumacije, a od ljuske se može napraviti čaj. Ne preporučuje se u večernjim satima. 

Među više proizvoda od sirovog kakaoa u Srbiji nismo pronašli NI JEDAN istinski Sirov! To je vrlo lako utvrditi po ukusu i mirisu, uporedite naš proizvod sa drugim i razumećete. Sirovo je meko pod zubima, dok je prženo suvlje, hrskavije i gorče. Sorta kakaoa Criollo se vrlo retko izvozi u čistoj formi iz Perua, sem ako se radi o rigorozno kontrolisanom izvozu u Japan, USA i Kanadu. Evropski ponuđači su apsolutno obmanuti ako im je neko iz Perua prodao 100% Criollo, a takav stav je zasnovan na dugogodišnjem iskustvu u trgovini peruanskim Kakaom. 
Zrno sorte divlji Criollo, na ORAC-ovoj skali antioksidanata dostiže 96,000 bodova. Po njega se mora duboko u prašumu i vrlo ga je teško brati...

Bez pomoći indijanaca iz plemena Ashaninka, koji su u stanju da ga pronadju i oberu, ovaj proizvod ne bi bio realizovan. Uglavnom se mizerne količine divljeg kakaoa izgube u otkupu jer se mešaju sa raznim sortama od strane nakupaca. Moguće ga je naći samo nekoj od lokalnih pijaca Amazonije i to u vrlo malim količinama.
Peruanski Criollo čini samo jedan procenat svetske proizvodnje kakaoa, a divlji Criollo jedan majušni deo tog procenta... 
Za 5 godina iskustva u Amazoniji nismo čuli za firmu sličnih ideala kao što je to Peruvian Superfoods pa sasvim slobodno možemo da tvrdimo da je naš kakao bez premca, iskonski i jedini 100% Sirovi Divlji Criollo na evropskom tržištu!!!

Budite mudri i poručite 100% Naš proizvod, dobijen besprekornim organskim uzgojem na prostranstvima peruanskog Regiona Ucayali, tamo gde ljudska noga nije kročila. Nuestro Cacao zrno je uvek sveže i minimalno fermentisano! Probajte i osetite razliku!

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00. (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu 4 ista proizvoda, jedan dobijate GRATIS! 
Poštarina za BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Crnu Goru ili Sloveniju iznosi EUR 15.

OVAJ PROIZVOD MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA:

BAČKA TOPOLAprodavnica zdrave hrane BIO SHOP u ulici Glavna 46,

BANJA KOVILJAČA
 - zdrava hrana BOSILJAK u Maršala Tita bb,

BEČEJ - zdrava hrana SLIMFIT 021 u Dositejevoj 17, 

BEOGRAD - Supermarket organskih proizvoda OLIVIA u Mutapovoj 42 na Vračaru, prodavnice zdrave hrane MASLINA MM u Katanićevoj 2, NEVEN - BIO CENTAR u Dečanskoj 21 i Beogradska 41, BIO ZRNO 1 u Njegoševoj 11 i BIO DUĆAN MOJE ZRNO, Ustanička 204a.

ĆUPRIJA -  zdrava hrana BIO LINE u ulici Karađorđevoj 56,

JAGODINA - zdrava hrana BIO LINE u ulici Carice Milice 21/6, 

KRAGUJEVAC - zdrave hrane ISKRA 2012 u ulici Daničićeva 120 (Y zgrada) iBIO SHOP JABUKA u Svetozara Markovića 8, lokal 1,

KRUŠEVAC - prodavnice zdrave hrane BIO LINE (Trg Fontana 12/2, Kosovska 99, Cara Lazara 164 i Brijanova 54), 

LOZNICA - zdrave hrane BOSILJAK (Janka Veselinovića bb i Nova zelena pijaca bb),

NIŠ - prodavnica zdrave hrane PROSO u Vožda Karađorđa 98, 

NOVI SAD - prodavnice zdrave hrane ČARDAK na futoškoj i limanskoj pijaci, BIO ZRNCE u prizemlju Spensa, Bul. Oslobođenja 30a, Bul. Oslobođenja 73, Pasterova 28 i Nikole Pašića 35 , SUNCOKRET S Stražilovskoj 33, Laze Kostića 16, Nikole Pašića 5 i Sremska 5,

OBRENOVAC - prodavnica ZDRAVA HRANA u Vojvode Mišića 225,

SOMBOR - to je BIO MARKET ZRNCE PLUS u Pariskoj 2,

SUBOTICA - prodavnice BIO SVET (Lajosa Joa bb i Partizanskih baza bb),

ZRENJANIN - prodavnica zdrave hrane DEMETRA (Milutina Milankovića 15, TC Bagljaš i na novoj pijaci).

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA