Naručeno: 0 Proizvoda

Nuestra Maca - Maka Blend 150g (30x5g)

1540.00 Din
Naručeno proizvoda: : 0
Kliknite ovde za završetak kupovine

PORUČITE ONLINE pakovanje neprikosnovene Organske peruanske Make od 150g, Praktičnu kutiju sa 30 kesica od 5g (30 dnevnih doza). Trošak kurirske dostave je 99,00 din, a plaćanje pouzećem. Takođe možete poručiti telefonom na 065 513 00 00 ili pogledati gde se nalazi najbliži prodajni objekat za ovaj proizvod klikom na lokacije.

PERUANSKA ili ANDSKA MAKA (Lepidium meyenii) je krtolasto povrće iz Perua. Najčešće se uzgaja u tri komercijalne boje: Žutoj (zlatnoj), Crvenoj i Crnoj. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena. Tako je Crvena sorta, oduvek u Andima bila Ženski izbor, Crna pretežno Muški, a Žuta dece i starijih. 

SASTAV: Gelatinizovana ili Ekstrudirana Nuestra Maca Blend u prahu - 100% Organski, izvoran dodatak ishrani nastao mešanjem tri sorte peruanske Make, isključivo najboljeg kvaliteta: Žute (50%), Crvene (30%) i Crne (20%), što obezbeđuje kompletan spektar njenog blagotvornog dejstva na oba pola i sve uzraste. Ne sadrži gluten.

NAMENA: Spada u red adaptogena. Ima mnoga blagotvorna svojstva od kojih su najpoznatija: neguje endokrini sistem i optimalizuje rad svih žlezda, podiže energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, okrepljuje ceo organizam, podiže imunitet, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, pospešuje rad mozga i memorije, umanjuje stres i prirodan je antidepresiv.

NAČIN UPOTREBE: Jedna kesica dnevno, kutija sadrži 30 kesica od 5g. Detaljnije o upotrebi pročitajte klikom na text.
Preporuka za oba pola i sve uzraste.

SAZNAJTE VIŠE o peruanskoj Maki, pisano rukom pravog poznavaoca ove čudesne kulture klikom na Šta je peruanska Maka?, a nešto više o Žutoj, Crvenoj i Crnoj sorti ovog čudesnog korena klikom na Vrste Make.

Potvrdu Organskog porekla Naše peruanske Make preuzmite klikom na text.
Stručno mišljenje Farmaceutskog Fakulteta Novi Sad za proizvode Nuestra Maca pročitajte klikom na text.

Nuestra Maca Blend je vrhunski Superfood, savršenog ukusa, a pre svega jedini takvog sastava i kvaliteta na evropskom tržištu. Peruvian Superfoods je apsolutni ekspert na polju uzgoja peruanske Make! U Evropi je vrlo teško pronaći istinski proizvod sačinjen od premijum klase peruanskog korena. Saznajte zašto klikom na text. 

Cena dostave kurirskom službom POST EXPRESS iznosi RSD 99,00. (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu vrednosti preko RSD 2.500,00 dostava je GRATIS! (Važi za teritoriju Srbije)
Uz porudžbinu od 4 proizvoda iz serije Nuestra Maca, jedan dobijate GRATIS! 
Poštarina za BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Crnu Goru ili Sloveniju iznosi EUR 15,00.

MI NE NUDIMO ČUDA,
SAMO ONO NAJBOLJE ŠTO PERUANSKA ZEMLJA MOŽE DA DA