U SARADNJI SA DR. DUNJIĆ

Ona je u Amazoniji drevna baza svakog pristupa lečenju, dok je Svetska Zdravstvena Organizacija kategoriše kao imunoregulator. Njeno usitnjeno stablo, prah ili čaj su neprijatno gorkog ukusa tako da je njena konzumacija u prirodnom obliku prilično mukotrpna. 1-2 grama sveže kore je dnevna doza‎ koja je duboko ustaljena od strane indijanskih kurandera (vračeva/travara).

Kapsule njenog prirodnog praha su rešenje dok su razne definicije o ekstraktima oznaka do 10:1 prilično prazna priča. Jedan gram prave sirovine je dovoljan da pomogne čoveku, dok bi deset ugrozilo njegovo zdravlje. U Peruu se ona ne ekstrahuje, poreklo takvih sirovina je obično Azija i Kina gde je nema u prirodi. To govori sasvim dovoljno o proizvodima takvih oznaka.

Od više njenih sorti postoje dve koje imaju blagotvorna svojstva, a samo jedna se izdvaja po istančanoj lekovitosti, Uncaria tomentosa. Samo iskusan Curandero zna da je pronađe u netaknutoj prašumi te je trgovina ovom vrstom lijane u Peruu prava enigma.

Moje višegodišnje istraživanje pokazuje da od ukupne izvozne mase mačije kandže iz Perua manje od 20% sadrži pomenutu sortu. Spektar 'sirovina' koje se podvaljuju velikim izvoznim firmama iz Lime od strane lenjih indijanaca su raznorazne lijane ili kore drveća sličnog opisa, pa i vinova loza.

U samom početku, pošto smo napravili kapsule od 400mg njenog finog praha, sa uvaženim onkologom iz Novog Sada eksperimentalno sam radio sa pacijentima koji su na hemoterapiji. On im je davao 2-3 kapsule Mačije kandže dnevno nakon hemoterapije i odlično su reagovali. Oporavak je bio dva do tri puta brži. ‎Uspeli sam da održimo više osoba sa dijagnostikovanom metastazom kancera u životu dosta duže nego što su bile prognoze, ali ona svakako nije lek za rak.

Vrlo je delotvorna u borbi protiv herpesa, zostera i simpleksa (polnog). Dolazi do vrlo brzog ozdravljenja i bolest se više ne vraća, što je interesantniji detalj od samog izlečenja. Preporučujemo je kod svake promene na koži, imunološke ili alergijske. U Peruu je lekari masovno preporučuju kao prirodan lek za sniženje pritiska.‎ Takođe je poznata po tome da skraćuje višetruko postoperativni oporavak i ubrzava srastanje rana‎. Razne studije pokazuju da povoljno deluje na nivo holesterola.

2016 god, nakon dužeg boravka u Srbiji imao sam nelagodan osećaj u stomaku. Analize su pokazale da imam helikobakter i kandidu iznad dozvoljenih vrednosti. Pio sam 2x2 kapsule mesec dana i oba rezultata su bila negativna. Deca su nam donela suvi kašalj i temperaturu iz vrtića ali smo žena i ja ostali zdravi konzumirajući je. Virus je bio prisutan, kašalj se pojavio u blagoj formi ali nismo trpeli malaksalost, temperaturu ili sl.

Preporucio bih 2x1 kapsulu dnevno preventive radi i 2x2 lečenja radi. Može da se pije na prazan stomak, posebno ako se radi o imunološkim bolestima. Nakon 30 dana konzumacije poželjna je pauza od 15 dana. Ne bih je preporučio trudnicama i deci zbog nedovoljno ispitanostii. Potražite je u našoj Online prodavnici ili poručite telefonom 065 513 00 00.

Ovaj proizvod je nastao u sadarnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić. Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak amazonskog plemena Ashaninka, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

Pasonki,
El G